Известие

Collapse
No announcement yet.

Леко пищене от задна лява гума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Леко пищене от задна лява гума

Здравейте. Имам една Алфа Ромео, 147, 2002г, 1.6 120к.
    Днес докато карах по магистралата ми се стори, че колата взе леко да тресе, слязах да погледна гумите и чух, че от задната лява гума има някакво пищене (издава характерения звук "иииИИИииИИииИИиии"). Дали тресе не зная, след това уж я ръчнах, ама по тези пътища е трудно да се разбере ..
    Ако загася колата, звука спира да се чува, ако я запаля започва пак.
    От коли не разбирам нищо, някой ако има идея дали това е сериозно и дали мога да карам из София тая седмица с този проблем, welcome
    При спряло положение е същото.
    Last edited by savage309; d.m.y г., 15:52.

Бензиновата помпа ти изпраща гласово съобщение

Comment

Дали е наложителна смяна ? Какво може да се случи ако реши да поспре съвсем ?

Comment

Ще поспреш и ти . Сменяш и продължаваш !

Comment

Здраве. 'Ше я покарам малко така, ако не и мине до края на седмицата ще я водя на преглед.
          Благодаря за инфото ;]

Comment

Двойката така понякога ми цвърчи помпата, понеже капака е видим отгоре поради липсата на излишните седалки и прочее, и цвърчене и фъщене ми се е чувало през целия път от СФ до СТЗГ да речем, друг път го няма, но запаля ли колата почти винаги в началото го има, вече свикнах с тоя шум и не ми прави впечатление дори и да го няма - това е от година и нещо откакто сглобих колата, проблем не ми е правила помпата, хем един ден я въртях яко на сухо, щото бях спрял на наклон и явно малкото бензин не щеше да се засмуче.......
            Това не значи че случая ти е точно такъв де.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
            X